Welkom door Utrecht

Reportage op SBS6. Hart van Nederland

Advertenties

2 Reacties op “Welkom door Utrecht

  1. Hey fietser, hopelijk alles goed maar aan de foto’s te zien word je overal goed onthaald. Wij zijn ondertussen aan het verlof begonnen, super 🙂 we genieten van de muziek op Cactus en fietsen in gedachten met je mee! Succes en tot binnenkort.

  2. Dag Jeroen,
    je blijft trappen, zelfs nu aan de verkeerde kant van de weg…
    Ongelofelijk, je blijft iedereen met verstomming slaan! Het einde begint in zicht te komen, opdracht bijna volbracht! Gans Europa weet nu van die Huntington-ziekte, je leerde iedereen dat woord kennen, net zoals jaren terug niemand wist wat een tsunami was! Honderden mensen zijn je nu al uiterst dankbaar, je draagt deze eer mee voor de rest van je leven, zeker weten!
    Jeroen De Schepper zal bij vele een ander iemand zijn dan toen hij vertrok, iemand die respect en eerbied verdient. Super, ben blij om die persoon als collega te hebben! Duizenden kilometers in de benen, conditie op en top, alle redenen om met plezier te vertrekken op die volgende grote reis, de driedaagse naar de Hoge Venen!!! Heb wel een beetje medelijden met die 50+ers die daar ook zijn é!
    Dufke!

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s